- A + A
Haber Galerisi
Arıcılık sektörü için eylem planı hazırlandı
Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA), Ardahan’daki kamu kurum ve kuruluşları, üniversite, sivil toplum ve sektör temsilcileriyle düzenlediği toplantının ardından arıcılık sektörü için eylem planı hazırladı.
19.10.2018 08:40:00

“Ardahan Arı Yetiştiriciliği Sektör Mevcut Durumu ve Eylem Planı” toplantısı Ardahan Yatırım Destek Ofisi toplantı salonunda yapıldı. SERKA Ardahan Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Nurullah Karaca, ilin arıcılık durumu, sorunları ve çözüm önerileri üzerine katılımcılara slayt eşliğinde sunum yaptı. Daha sonra toplantıya katılan kurum temsilcileri ve arı yetiştiricileri sektörün sorunları ve sorunların çözümüne yönelik görüşlerini dile getirdi. Katılımcıların görüş ve önerileri çerçevesinde arıcılık sektörü için eylem planı hazırlandı.

Toplantıya Kafkas Üniversitesi Öğretim Üyesi Mitat Şahin, Ardahan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kemal Yazıcı, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı İlhan Evliyaoğlu, Ticaret İl Müdürü Tülay Atak, Kafkas Arısı Eğitim, Üretim ve Gen Merkezi Müdürü Sinan Aydın, Ardahan Belediyesi, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve kentteki arı yetiştiricileri katıldı.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız