- A + A
Haber Galerisi
Genç Girişimciler SERKA’yı ziyaret etti
Kars Ticaret Odası Genç Girişimciler Yönetim Kurulu, Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Genel Sekreteri Oktay Güven’i ziyaret etti.
22.04.2019 17:22:14

Kars Ticaret Odası Genç Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Şur ve yönetim kurulu üyeleri, SERKA Genel Sekreteri Güven’i ziyaret etti. Görüşmede Kars’ın turizminin geliştirilmesi ve kentin yöresel ürünleri ele alındı. Yönetim Kurulu Başkanı Şur, genç girişimciler olarak kentin kalkınmasına destek vereceklerini ve kurumlarla işbirliği içinde çalışmak istediklerini söyledi. SERKA Genel Sekreteri Oktay Güven de, SERKA’nın girişimcilere önemli destekler sunduğunu belirterek, kentin gelişmesi için yatırım yapılmasının önemini vurguladı. Güven, kentteki kurumlarla işbirliği içinde çalıştıklarını ve Ajans’ın programları kapsamında yapılacak yatırımlara verilen desteğin devam edeceğini söyledi. 

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız