- A + A
Haber Galerisi
Paydaşlar, Iğdır’ın turizmi için bir araya geldi
Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Iğdır Yatırım Destek Ofisi tarafından düzenlenen toplantıya katılan turizm sektörü temsilcileri, Iğdır’ın turizmini geliştirmek için görüş alışverişinde bulundu.
01.02.2019 10:01:26

SERKA Iğdır Yatırım Destek Ofisi konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya SERKA Genel Sekreteri Oktay Güven, Iğdır İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilileri, turizm sektöründe faaliyet gösteren otel ve lokanta temsilcileri ile SERKA uzmanları katıldı. SERKA Genel Sekreteri Güven, Ajansın mali destek programları ve turizme yönelik destekleri hakkında katılımcılara bilgi verdi. Kent turizminin canlandırılması için daha fazla çalışılması gerektiğini ifade eden Güven, Ajansın 2019 yılında turizme yönelik desteklerini arttırdığını söyledi. Güven’in konuşmasının ardından SERKA uzmanları tarafından katılımcılara, 2017 yılı TÜİK verileri bazında bölgenin gayri safi yurt içi hasıla değerleri ve bölgeye gelen turist sayısı ve ortalama kalış süreleriyle ilgili bilgiler verildi. Sunumların ardından, turizm sektörü temsilcileri kentin turizmiyle ilgili görüş ve önerilerini dile getirdi. Toplantıda, kentteki turizme yönelik altyapı eksiklikleri, ilin tanıtımı ve cazibesinin arttırılmasına dair beklenti ve ihtiyaçlar müzakere edildi.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız