- A + A
Haber Galerisi
Ardahan’ın yöresel ürün ve yemekleri Fox TV’de tanıtıldı
Serhat Kalkınma Ajansı ve Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile Ardahan’ın yöresel ürün ve yemekleri Fox TV’de Çağla Şikel’in sunduğu programda tanıtıldı.
29.04.2019 15:58:50

Fox TV’de 29 Nisan 2019 tarihinde yayınlanan Çağla ile Yeni Bir Gün programında Ardahan’ın yöresel yemekleri ile ürünleri tanıtıldı. Serhat Kalkınma Ajansı ile Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonuyla düzenlenen programa Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci ile kentte yöresel yemek restoranları bulunan kadın girişimciler Perihan Durak ile Sevim Kızılkaya katıldı. İki saat süren programda kadın girişimciler kentin yöresel yemeklerinin nasıl yapıldığını anlattı ve yöresel ürün çeşitliliğini tanıttı. Ardahan balı, kentte üretilen peynir çeşitleri, kaz, Posof fasulyesi başta olmak üzere kentte üretilen ürünler ile yapılan yemekler tanıtıldı. Oda Başkanı Demirci de, Çağla Şikel’e yöresel ürünler hakkında bilgi veridi.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız