- A + A
Haber Galerisi
Iğdır Valimiz Sayın Enver Ünlü, Iğdır Yatırım Destek Ofisimizi (YDO) Ziyaret Etti
Iğdır YDO Koordinatörü Ramazan Mutlu Doğaner ve Uzman Dr. Selen Sallan tarafından karşılanan Vali Ünlü, bir süre Koordinatörlük birimlerinde incelemelerde bulundu.
20.12.2018 17:59:00

Vali Ünlü, daha sonra SERKA’nın çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ajansımızın yürüttüğü 2019-2023 Kurumsal Stratejik Plan faaliyetleri, Pamuk Sektör Raporu, I. Iğdır Kitap Fuarı Organizasyonu hazırlıkları hakkında bilgiler verildi. Ajansımızın Sonuç Odaklı Programları(SOP) kapsamında çağrıya çıkılması planlanan Mali Destek Programları üzerine değerlendirmeler yapıldı. Vali Ünlü; "Bölgesindeki aktörlerle güçlü bir etkileşime sahip SERKA’nın hedeflerine ulaşması ve ilimizin sosyo-ekonomik yapısının gelişmesi adına gerekli plan, program ve faaliyetleri destekliyor ve önemsiyoruz.” dedi. Vali Ünlü, SERKA ziyaretinin ardından kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik ziyaretlerine devam etti.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız