- A + A
Haber Galerisi
Paydaşlar sanayi sektörüyle ilgili görüş alışverişinde bulundu
Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından düzenlenen toplantıya katılan paydaşlar, Kars sanayi sektörünün gelişimi ve istihdamın artırılması konusunda görüş alışverişinde bulundu.
11.09.2021 09:09:12

Serhat Kalkınma Ajansı Sanayi, Ulaştırma ve Enerji Birimi tarafından Ajansın Kars’taki hizmet binasında düzenlenen toplantıya Organize Sanayi Bölgesi, Küçük Sanayi Sitesi yöneticileri ile sanayi sektörüyle ilgili kamu kurum ve kuruluşları ve meslek örgütlerinin temsilcileri katıldı. Toplantıya katılan paydaşlar, sektörel düzeyde etkileşimin artırılması, işbirliği alanlarının geliştirilmesi ve aynı zamanda geleceğe yönelik projeksiyon oluşturulması amacıyla fikir alışverişinde bulundu. Sanayi, Ulaştırma ve Enerji Birimi Başkanı Ramazan Mutlu Doğaner, Ajansın “İmalat Sanayinin Geliştirilmesi ve İstihdamın Artırılması Sonuç Odaklı Programı” (İSOP) hakkında katılımcılara sunum yaptı. Doğaner, program kapsamında bu yıl içerisinde gerçekleştirilen faaliyetler ile gelecek yıl için planlanan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Katılımcılar özellikle Kalkınma Ajansları tarafından 2022 yılı teması olarak belirlenen “Genç İstihdamı” konularını tartıştı. Sanayi sektörü paydaşları, kent sanayisinin geliştirilmesi ve istihdamın artırılması için görüş ve önerilerini dile getirerek değerlendirmelerde bulundu.    

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız