- A + A
Haber Galerisi
SERKA, Ağrı Belediyesi ile İki Önemli Proje İçin Sözleşme İmzaladı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2020 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında mali destek almaya hak kazanan Ağrı Belediyesi’nin başvuru sahibi Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ise ortak olduğu “SOGEP ile Işıldayan Atölyeler” ve Ajans’ın 6’ıncı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında mali destek almaya hak kazanan yine Ağrı Belediyesi’nin başvuru sahibi olduğu “Benim Mahallem Benim Parkım” projelerinin sözleşmeleri SERKA Genel Sekreteri Dr. İbrahim Taşdemir ve Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın katılımları ile imzalandı.
14.01.2021 08:31:17

“SOGEP ile Işıldayan Atölyeler” Projesi kapsamında Ağrı’da mesleki eğitim veren 4 lisenin atölye ve laboratuvarları son teknoloji ile donatılacak. Bu sayede mesleki eğitim alan gençler, günümüz üretim tekniklerinin uygulamalarını okulda deneyimleme fırsatı yakalayacaklar. Proje aynı zamanda Belediye’nin girişimleri ile iş piyasası ve mesleki eğitim kurumları arasında güçlü bağlar oluşturulmasını da hedefliyor.

Ağrı’nın merkezinden geçen Taşlıçay Deresi’nin rekreasyon alanlarına dönüştürülmesi hedefiyle 2019 yılında Ajans tarafından desteklenen “Taşlıçay Deresi Rekreasyon Park Projesi Yapımı” Projesinin tamamlayıcısı olan “ Benim Mahallem Benim Parkım” Projesi kapsamında İlde yaşayan özellikle kadın ve gençlerin sosyalleşmesine imkan sağlayacak spor ve yürüyüş alanları, kamelyalar ve yeşillendirme çalışmaları yapılacak.

Toplamda Ajans tarafından yaklaşık 4 milyon lira destek verilecek iki projenin 2023 yılına kadar tamamlanması hedefleniyor.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız