- A + A
Haber Galerisi
SERKA, Kariyer Fuarı’nda kalkınma ajanslarını tanıttı
Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA), Gazi Üniversitesi’nde düzenlenen Kariyer Fuarı’nda üniversite öğrencilerine kalkınma ajanslarını tanıttı.
30.04.2019 17:12:23

Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinde faaliyet yürüten Serhat Kalkınma Ajansı, Gazi Üniversitesi’nce düzenlenen Kariyer Fuarı 2019’a katıldı. Üniversite yerleşkesinde düzenlenen fuara Aselsan, Roketsan başta olmak üzere TÜBİTAK, İŞKUR, TİKA gibi kendi alanında öncü birçok firma ile kamu kurum ve kuruluşu katıldı. Fuarda tek ajans olarak stant açan SERKA, Gazi Üniversitesi’nin çeşitli bölümlerinden fuarı ziyaret eden öğrencilere kalkınma ajansları ile TRA2 Bölgesini oluşturan Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinin tanıtımını yaptı. SERKA İdari ve Mali İşler Birim Başkanı Nesim Karakurt, öğrencilere ajansın çalışmaları ve yürüttüğü projeler ile personel alım süreci hakkında bilgi verdi. Gazi Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof.Dr.Bensu Karahalil de SERKA standını ziyaret etti ve ajansın fuara katılarak kalkınma ajanslarını tanıtmasından dolayı memnun olduğunu söyledi.   

Gazi Üniversitesi tarafından bu yıl birincisi düzenlenen Kariyer Fuarı 2019, burada okuyan öğrencilere işveren kuruluşlarla bir araya gelerek kendilerini daha etkin tanıtma olanağı sağlamanın yanı sıra öğrencilerde kariyer bilinci oluşturmak, iş dünyasını yakından tanımalarını sağlamak, işverenlerin staj ve iş pozisyonlarını tanıtma ve özgeçmişlerini değerlendirme fırsatı yaratmaktadır.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız