- A + A
Haber Galerisi
SERKA, Kariyer Fuarında Ajansları Tanıttı
Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin himayesi ve Atatürk Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Doğu Anadolu Kariyer Fuarı’na (KUDAKAF 2023) katıldı.
19.12.2023 09:50:08

Erzurum’da Recep Tayip Erdoğan Fuar Merkezinde gerçekleştirilen fuarda,  Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Aselsan, Roketsan, Havelsan gibi ulusal düzeydeki kurum ve kuruluşlar ile Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki 11 üniversite, belediyeler, Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri, Ticaret ve Sanayi Odaları ile çeşitli kurum ve kuruluşlardan oluşan 400 katılımcı stant açtı.

SERKA’nın da katılım sağladığı fuara, üniversite öğrencileri yoğun ilgi göstermektedir. SERKA İnsan Kaynakları Sorumlusu personeli, standı ziyaret eden üniversite öğrencileri ile öğretim üyelerine kalkınma ajansları, kalkınma ajanslarında istihdam olanakları ve SERKA’nın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyaretçilere, Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerini tanıtan broşür, kitap ve turizm haritası dağıtılmaktadır. Fuar, 19 Aralık Salı akşamına kadar ziyaretçilere açık olacak. 

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız