- A + A
Haber Galerisi
SERKA’nın Yönetim Kurulu Sarıkamış’ta toplandı
Serhat Kalkınma Ajansı’nın (SERKA) 70.Yönetim Kurulu Toplantısı Ardahan Valisi Mustafa Masatlı başkanlığında Sarıkamış’ta yapıldı.
20.12.2019 15:31:10

Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinde faaliyet yürüten SERKA’nın 70.Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Kars’ın Sarıkamış ilçesinde gerçekleştirildi. Ardahan Valisi Mustafa Masatlı başkanlığında Cıbıltepe Kayak Merkezi’ndeki Kütük Ev’de yapılan toplantıya Kars Valisi Türker Öksüz, Iğdır Valisi Enver Ünlü, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, İl Genel Meclisi Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ile SERKA Genel Sekreteri Oktay Güven katıldı. Toplantının açılında konuşan SERKA Yönetim Kurulu Başkanı Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Ajans’ın 2019 yılı Küçük Ölçekli Mali Destek Programı’nın sonuçları, sürdürülen projeler ile genel çalışmaların değerlendirileceğini söyledi.

 

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız