- A + A
Haber Galerisi
SERKA, turizm paydaşlarıyla bir araya geldi
Serhat Kalkınma Ajansı’nın (SERKA) Turizm Destinasyonlarının Geliştirilmesi ve Markalaşması Sonuç Odaklı Programı kapsamında Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars’taki turizm paydaşlarıyla toplantılar gerçekleştirildi.
28.09.2021 10:07:03

Serhat Kalkınma Ajansı, faaliyet yürüttüğü Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerindeki turizm paydaşlarıyla toplantı yaptı. Ajansın Turizm ve Çevre Birimi tarafından dört ilde gerçekleştirilen toplantılara kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Kars ve Ağrı’daki toplantılara SERKA Genel Sekreteri İbrahim Taşdemir, Ardahan ve Iğdır’daki toplantılara ise Turizm ve Çevre Birimi Bakanı Çağrı Birol Esatoğlu başkanlık etti. Turizm ve Çevre Birimi Başkanı Çağrı Birol Esatoğlu dört ildeki toplantılarda Ajansın 2021 yılında sonuç odaklı program ile Tarihi Kimliğiyle Kars Kenti Projesi kapsamında yapılan ve 2022 yılında yapılması düşünülen faaliyetleri içeren sunum yaptı. Toplantılar, Ajansın 2021-2024 yıllarını kapsayan dönemde uygulayacağı Turizm Destinasyonlarının Geliştirilmesi ve Markalaşması Sonuç Odaklı Programı kapsamında 2021 yılında yapılan faaliyetlerin sonuçları ve devam eden faaliyetler ile Ajans'ın 2022 yılında paydaşlarıyla birlikte uygulayacağı faaliyetlerin katılımcı bir anlayışla planlanması amacıyla gerçekleştirildi. Sunumların ardından, toplantılara katılan özel sektör, STK ve kamu kurumu temsilcileri söz alarak görüş ve önerilerini dile getirdi. Toplantılarda, dört ildeki turizm sektörünün mevcut durumu ve sektördeki sorunlar da ele alındı. Turizm paydaşları, SERKA tarafından düzenlenen bu tür toplantılardan memnun kaldıklarını belirterek, daha fazla toplantı yapılarak görüş alışverişinde bulunmak istediklerini söyledi.  Dört ilde yapılan toplantılara 33’ü Ağrı, 16’sı Ardahan,  13’ü Iğdır ve 21’i Kars’tan olmak üzere toplam 83 kamu kurum ve kuruluşu, STK ve özel sektör temsilcisi katıldı.

 

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız