- A + A
Haber Galerisi
SERKA Yönetimi Ağrı’da toplandı
Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Yönetim Kurulu Toplantısı, Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Ağrı Valisi Dr.Osman Varol başkanlığında Ağrı’da yapıldı.
29.07.2022 18:01:30

Serhat Kalkınma Ajansı’nın 85.Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Ağrı Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirildi. Ajans’ın bir yıllık dönem başkanlığını Kars Valisi Türker Öksüz’den devralan Ağrı Valisi Dr.Osman Varol başkanlığında yapılan toplantıya Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Iğdır Valisi H.Engin Sarıibrahim, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Iğdır İl Genel Meclisi Başkanı Özlem Torzuk, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Alpaslan, Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kamil Arslan, Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu ile SERKA Genel Sekreteri Nurullah Karaca katıldı. Toplantıda Ajans tarafından bölge illerinde uygulanan projelerin durumları ele alınırken, yeni Fizibilite ve Güdümlü Proje başvurularının değerlendirilmesi yapıldı. Toplantıda, 2024-2028 Bölge Planı çalışmaları kapsamında Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinde düzenlenecek çalıştay konuları da görüşüldü.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız