- A + A
Haber Galerisi
SERKA yönetimi Ardahan’da toplandı
Serhat Kalkınma Ajansı’nın (SERKA) Yönetim Kurulu Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Ağrı Valisi Osman Varol başkanlığında Ardahan’da yapıldı.
19.10.2022 08:04:47

Serhat Kalkınma Ajansı’nın, Ardahan Valiliği toplantı salonunda düzenlenen 86.Yönetim Kurulu Toplantısı’na SERKA Yönetim Kurulu Başkanı Ağrı Valisi Osman Varol, Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili H.Engin Sarıibrahim, Kars Valisi ve Belediye Bakan Vekili Türker Öksüz, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan İl Genel Meclisi Başkanı Baha Yunusoğlu, Iğdır İl Genel Meclisi Başkanı Özlem Torzuk, Kars İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı, ile SERKA Genel Sekreteri Nurullah Karaca katıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Ağrı Valisi Osman Varol başkanlığında düzenlenen toplantıda, Ajansın faaliyet yürüttüğü Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinde uygulanmakta olan mali destek programlarının durumları, 2022 yılında çıkılması planlanan mali destek programları ile Ajansın 2023 bütçesi görüşüldü. Yönetim Kurulu üyeleri ayrıca 2023 yılında TRA2 Bölgesi’ni kapsayan Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars’ta yapılması planlanan faaliyetleri ele aldı.

 

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız