- A + A
Haber Galerisi
SERKA Yönetimi Kars’ta toplandı
Serhat Kalkınma Ajansının 89. Yönetim Kurulu Toplantısı, Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Ağrı Valisi Dr. Osman Varol başkanlığında Ajansın Kars merkez hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirildi.
12.06.2023 13:54:38

Yönetim Kurulu Üyeleri, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından taslak olarak hazırlanman Bölgesel Gelişme Ulusal Stratejisi  (BGUS) VE Ağrı, Ardahan, Iğdır, Kars illerinde uygulanacak Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında desteklenecek projeler hakkında bilgilendirildi.

Toplantıda ayrıca, Ajansın faaliyet alanındaki Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinde uygulanan projelerin uygulanma durumları ve Ajansın 2024 yılı çalışma programı ve bütçesinin hazırlıklarına başlanması hususu görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıya Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars Valileri, Ardahan Belediye Başkanı, Iğdır İl Genel Meclisi Başkanı, Ardahan ve Kars Sanayi ve Ticaret Odası Başkanları ile SERKA Genel Sekreteri katıldı.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız