- A + A
Haber Galerisi
Taşdemir, Karakoyunlu Kaymakamı ve Belediye Başkanı ile görüştü
Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Genel Sekreteri İbrahim Taşdemir, Iğdır’ın Karakoyunlu Kaymakamı Lütfullah Göktaş ile Belediye Başkanı Bayram Ali Ballı ile görüşerek Ajansın destekleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.
31.07.2021 11:28:41

Serhat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İbrahim Taşdemir, Iğdır’ın Karakoyunlu ilçesi Kaymakamı Lütfullah Göktaş ile Belediye Başkanı Bayram Ali Ballı’yı ziyaret etti. İlçe kaymakamı Göktaş'ı ziyaret eden Taşdemir, Ajansın teklif çağrısına çıktığı mali destek programları ve ilçede hayata geçirilecek projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Ajans destekleriyle ilçede birçok önemli projenin hayata geçirildiğini anımsatan Taşdemir, Aralık ilçesi gibi Karakoyunlu ilçesinin de Dilucu Sınır Kapısı güzergâhında olduğunu ve gelişmeye müsait bir konumda olduğunu söyledi. Kaymakam Göktaş ise Ağrı Dağı’nın eteğinde bulunan Karakoyunlu ilçesinin, uluslararası geçiş güzergâhında olması ve Iğdır kent merkezine çok yakın olması nedeniyle hızlı gelişme gösterdiğini belirtti. Göktaş, ilçenin tarihi önemi değinerek, koç başlı mezar taşlarını ziyaret etmek için binlerce turistin bölgeye geldiğini ifade etti.  SERKA Genel Sekreteri İbrahim Taşdemir, daha sonra Belediye Başkanı Bayram Ali Ballı ile görüştü. Ajansın mali destekleri konusunda açıklamalarda bulunan Taşdemir, Ajansın yerel yönetimlere verdiği mali desteklerle belediyelerin birçok projeyi hayata geçirmeyi başardığını söyledi. Belediye Başkanı Ballı da, Karakoyunlu ilçesinin turistik destinasyonlardan biri olduğunu ve ekonomik ve turistik açıdan gelişmesi için çalıştıklarını ifade etti.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız