- A + A
Haber Galerisi
Bilgilendirme toplantıları online yapıldı
Serhat Kalkınma Ajansı’nın (SERKA) teklif çağrısına çıktığı Bölgesel Rekabet Edebilirliğin Artırılması Programı (REKAP) bilgilendirme toplantıları online gerçekleştirildi.
02.07.2021 09:11:47

Serhat Kalkınma Ajansı, 2021 yılı için Bölgesel Rekabet Edebilirliğin Artırılması Programı (REKAP) proje teklif çağrısına çıktı. 17 Haziran’da başlayan programdan bölge aktörlerinin en üst düzeyde yararlanması için programın amaç ve önceliklerinin anlatıldığı online eğitimler gerçekleştirildi. Online toplantılarda Ajans uzmanları tarafından REKAP programının detayları hakkında bilgi verildi ve Ajansa sunulacak projelerin hazırlanmasına yönelik sunumlar yapıldı. Sunumlarda programın genel amacı, öncelikleri, zorunlu faaliyetler, programın bütçe ve destek tutarları, uygun başvuru sahipleri, uygun ve örnek projeler, uygun ve uygun olmayan maliyetler ile başvuru işlemleri hakkında katılımcılara bilgi verildi. Toplantıların sonunda katılımcıların soruları cevaplandırıldı.

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) ile Kooperatif ve Birliklere yönelik ilan edilen Bölgesel Rekabet Edebilirliğin Artırılması Programı kapsamında bilgilendirme toplantılarının ardından proje yazma eğitimleri başlatıldı. Programdan faydalanmak isteyen girişimciler ile proje yazma kapasitesini geliştirmek isteyen potansiyel başvuru sahipleri, Ajans sitesinde ve sosyal medya hesaplarında yer alan eğitim linklerine tıklayarak bu eğitimleri izleyebilecekler.

 

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız