2012 Yılı Teknik Destek Programı
- A + A

Teknik Destek (TD) Programının amacı; Bölgedeki yerel aktörlerin bölgesel kalkınma açısından önem arz eden, ancak hazırlık ve uygulama aşamalarında sıkıntı ile karşılaşılan çalışmalarına destek sağlamaktır. Programdan, yerel yönetimler, mahalli idare birlikleri, üniversiteler, diğer kamu kurum ve kuruluşları, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları, sivil toplum kuruluşları yararlanabilirler. Teknik Destek Programı 1. Dönemi için son başvuru tarihi 29 Haziran 2012 ve saat 18.30’dur.

T.C. Serhat Kalkınma Ajansı 2012 yılı Teknik Destek Programlarına yönelik olarak sunulacak başvurular Ajans resmi internet sitesi üzerinden sisteme kayıt olarak yapılmalıdır.

Başvuru sahiplerinin teknik destek başvurularını, ilk olarak Ajansʼın resmi web sitesi (www.serka.org.tr) üzerinden Teknik Destek Talep Formunu ve eklerini doldurarak yapmaları gerekmektedir. Başvuru sahiplerinin gerekli tüm belgeleri internet üzerinden bilgi sistemine yüklemeleri zorunludur. Sistem, yapılan başvurular için otomatik olarak bir başvuru kodu üretecek olup, bu kod başvuru sürecindeki tüm işlemlerde kullanılacaktır. Başka yollarla (örneğin faks ya da elektronik posta ile) gönderilen ya da başka adreslere teslim edilen başvurular reddedilecektir. Dokümanların elektronik olarak hazırlanmasının ardından belgelerin çıktısı alınıp ıslak imzalı olarak son başvuru tarihinden önce Ajansa veya başvuru sahibinin bulunduğu ildeki Yatırım Destek Ofisi’ne sunulması gerekmektedir.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız