- A + A
Taşdemir, Balık Gölü’nü ziyaret etti
Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Genel Sekreteri İbrahim Taşdemir, Taşlıçay İlçesi Belediye Başkanı İsmet Taşdemir’le birlikte Balık Gölü’nü ziyaret etti.
01.08.2021 11:01:02

Serhat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İbrahim Taşdemir, Ağrı’nın Taşlıçay ilçesinde SERKA desteğiyle hayata geçirilen projeleri yerinde incelemek ve muhtemel projeleri görüşmek üzere Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir ile görüştü. SERKA Genel Sekreteri Taşdemir, Başkan Taşdemir’le birlikte Ajans’ın da kitap hibe ettiği Taşlıçay Belediyesi Halk Kütüphanesi’ni ziyaret etti. Daha sonra Taşlıçay Recep Tayyip Erdoğan Parkı gezildi. Genel Sekreter Taşdemir ile Belediye Başkanı Taşdemir daha sonra ilçe merkezine 28 kilometre mesafede, Türkiye’nin en yüksek göllerinden biri olan 2 bin 241 rakımlı Balık Gölü’nü ziyaret etti. Bu yıl 10-11 Temmuz tarihlerinde ikincisi düzenlenen Balık Gölü Festivali’nin geleneksel hale getirilmesi ve gölün turizme kazandırılması için görüş alışverişinde bulunuldu. Balık Gölü’nün eşsiz bir güzelliğe sahip olduğunu belirten SERK A Genel Sekreteri Taşdemir, bölge turizmi açısından büyük bir öneme sahip Balık Gölü’nün turistik destinasyon haline gelmesi için Ajans olarak bir çok etkinlik gerçekleştirdiklerini ve uygulanacak projelere de destek vereceklerini söyledi.     

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız