- A + A
Haber Galerisi
Avusturya Büyükelçisi Tılly, SERKA’yı ziyaret etti
Avusturya’nın Türkiye Büyükelçisi Ulrike Tılly, beraberindeki bir heyetle Serhat Kalkınma Ajansı’nı ziyaret etti ve Genel Sekreter Oktay Güven’le görüştü.
28.05.2019 15:22:06

Beraberindeki heyetle Serhat Kalkınma Ajansı’nın (SERKA) Kars’taki hizmet binasına gelen Avusturya’nın Türkiye Büyükelçisi Ulrike Tılly, Genel Sekreter Oktay Güven’le görüştü. Tılly ve Güven, Ajansın bölge illerindeki çalışmaları, desteklediği yatırımlar, bölgenin kış turizmi, peynir üretimi ve büyükbaş hayvancılığı konusunda bölgenin durumu ve birlikte yapılabilecek çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu. Tılly, Avrupa’da kültür ırkı hayvancılığı yetiştiriciliği konusunda Avusturya’nın önde gelen bir ülke olduğunu belirterek, Serhat bölgesindeki büyükbaş hayvancılığının geliştirilmesi için işbirliğine hazır olduklarını söyledi. Görüşmenin ardından, Büyükelçi Tılly ve beraberindeki heyet Genel Sekreter Güven’le hatıra fotoğrafı çektirdi. Büyükelçi Tılly’e, Kars Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkan Yardımcısı Mecit Boran eşlik etti.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız