- A + A
Haber Galerisi
Montenegro’dan SERKA’ya “En İyi Turizm Filmi” ödülü
Serhat Kalkınma Ajansı’nın (SERKA), Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars’ın tanıtımı için yaptırdığı “Doğu’yu Keşfet” tanıtım filmi Karadağ’da düzenlenen Uluslararası Turizm Filmleri Festivali ‘Stars Of Wild Beauty’den Bölge Kategorisi’nde “En İyi Film Ödülü” aldı.
07.01.2021 16:01:53

Serhat Kalkınma Ajansı’nın (SERKA) TRA2 Bölgesi’ni oluşturan Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinin tanıtımı için yaptırdığı “Doğu’yu Keşfet” filmi Karadağ’dan (Montenegro) “En İyi Film Ödülü”yle döndü. 25-30 Aralık 2020 tarihlerinde Karadağ’da düzenlenen Uluslararası Turizm Filmleri Festivali-Stars Of Wild Beauty yarışmasında onlarca ülkeden yaklaşık 100 film yarıştı. Imagine Production, Serhat Kalkınma Ajansı’nın bölge illerinin tanıtımı için yaptırdığı “Doğu’yu Keşfet” (Discover The East) filmi ile yarışmaya başvurdu. Güçlü Gülan’ın yönetmenliği yaptığı “Doğuyu Keşfet” filmi Bölge Kategorisi’nde En İyi Film Ödülü’ne layık görüldü.

SERKA tarafından Imagine Production’a yaptırılan “Doğu’yu Keşfet” tanıtım filmi Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars’ta çekildi. Dört mevsim çekilen filmde, bölgenin tarihi, turistik ve kültürel değerleri tanıtılıyor.

 

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız