- A + A
Haber Galerisi
Ağrı’da E-Ticaret Eğitimi Verildi
Serhat Kalkınma Ajansı, “Genç İstihdamı” programı kapsamında üniversite son sınıfta okuyan 40 son sınıf öğrencisine, 3 gün süreyle “Genç Girişimciler için E-ticaret eğitimi” konulu eğitimi verdi.
06.12.2022 08:07:07

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA), Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından 2022 yılı için “Genç İstihdamı”  olarak belirlenen tema kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor. SERKA, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ve İbrahim Çeçen Vakfı işbirliği ile üniversite son sınıfta okuyan öğrencilere, Genç Girişimciler için E-ticaret eğitimi verildi.

Programın açılış toplantısına AİÇÜ Rektörü Abdülhalik Karabulut, SERKA Ağrı YDO Koordinatörü Gökhan Özince, AİÇÜ Rektör Yardımcısı Önder Şimşek ve IC Vakfı Ağrı İl Temsilcisi Güven Karakaya katıldı.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde ilgili bölümlerde okuyan 40 son sınıf öğrencisine 3 gün süreyle şirket kurma işlemleri ve şirket tipleri, marka, logo v.s. tescil işlemleri, muhasebe işlemleri, temel vergi mevzuatı, vergi muafiyetleri ve devlet destekleri, e-ticaret ekosistemleri (e-ticaret web siteleri, dijital pazar yerleri vs), maliyet hesaplama, mağaza yönetimi, lojistik planlama (fatura, paketleme, kargo, iade), reklam yönetimi konularında verilen eğitimlerin ardından öğrencilere sertifikaları takdim edildi.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız