- A + A
Haber Galerisi
Ardahanlı iş insanlarına Ardahan’a yatırım daveti
Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Kocaeli’ndeki Ardahanlı iş insanlarını, yatırım olanakları giderek gelişen Ardahan’a yatırım yapmaya davet etti.
07.12.2021 17:48:19

Serhat Kalkınma Ajansı ile Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) işbirliğiyle Kocaeli’nde, yatırım sektöründeki iş insanları ve firma temsilcileriyle toplantı gerçekleştirildi. Yatırım ortamı tanıtımı ve lobi faaliyetleri kapsamında Gebze Kars, Ardahan ve Iğdır Sanayici ve İş İnsanları Derneği ve Kocaeli Kars, Ardahan, Iğdır Sanayici ve İş İnsanları Derneği üyeleri ile gerçekleştirilen iki farklı toplantıda Ardahan’ın uygun yatırım ortamları ve kurumların verdiği teşvikler ele alındı. Serhat Kalkınma Ajansı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, KOSGEB Ardahan İl Müdürlüğü ve Ardahan Üniversitesi Proje Ofisi’ndeki uzmanlar, toplantılara katılan sanayici ve iş adamlarına Ardahan’daki yatırım ortamı, sağlanan destek, teşvik ve hibe konuları hakkında bilgi verdi. SERKA tarafından hazırlanan ön fizibilite raporlarıyla ilgili iş insanlarına sunum yapıldı. Ardahan ve bölgenin başta turizm, tekstil ve küçük sanayi olmak üzere pek çok açıdan yatırım yapmaya uygun alanlar olduğuna işaret edildi. Toplantıda Serhat Kalkınma Ajansı ve diğer kurumlar tarafından, iş insanlarının Ardahan’a yatırım yapmaları halinde her türlü desteğin verileceği belirtildi.

 

 

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız