- A + A
Haber Galerisi
Dış Ticarette OKA-SERKA İş Birliği: Bölge Ekonomileri için Yeni Kapılar Açılıyor
Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı, Bölgesi’ndeki Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler'e (KOBİ) uluslararası ihracat konusunda destek sağlamak amacıyla Orta Karadeniz Rekabetçilik ve Dış Ticaret Destek Merkezi'ni kurdu. Merkezin işleyişi ve dijital platformdaki kullanımı hakkında bilgi vermek için OKA uzmanları, SERKA’nın faaliyet alanında bulunan TRA2 bölge illerindeki Yatırım Destek Ofisi (YDO) personeline bilgilendirme ve tecrübe paylaşımı toplantısı düzenlendi.
20.09.2023 09:51:03

15-16 Eylül 2023 tarihleri arasında düzenlenen Tanıtım ve Eğitim Turunda TRA2 bölgesinde ihracat yapma potansiyeli bulunan veya ihracat yapan firmaları ziyaret ederek, bu firmaların uluslararası pazarlardan daha fazla pay alabilmeleri için rekabet güçlerini artırmaya yönelik destek sağlandı. Dış Ticaret Destek Merkezi'nin işlevleri tanıtıldı ve hedef pazarlarının genişletilmesine yönelik potansiyel müşteri listeleri oluşturuldu. Bu faaliyetler, bölge ekonomisinin güçlenmesi ve KOBİ'lerin dışa açılmasını teşvik etme amacıyla gerçekleştirildi.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız