- A + A
Haber Galerisi
Gençlerin Geleceğine Işık Tutan Proje: Ağrı'da 16 Okulda FETEMM Atölyeleri Açıldı!
Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA), Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı kapsamında desteklediği "Projem Ağrı" projesi ile Ağrı Merkez ve ilçelerinde bulunan on altı okulda FETEMM atölyeleri açıldı.
26.07.2023 12:36:11

Ağrı il merkezi ve ilçelerinde toplam 16 farklı okulda gerçekleştirilen FETEMM atölyeleri, fen bilimleri, teknoloji, mühendislik ve matematik konularında öğrencilere destek olmayı hedefliyor. Proje, gençlerin niteliklerinin artırılmasına ve üç binin üzerinde gencin faydalanmasına imkân tanıyor. Bakanlık tarafından Serhat Kalkınma Ajansı aracılığıyla yürütülen "Projem Ağrı", geleceğin bilim insanlarını ve teknoloji liderlerini yetiştirmek için önemli bir adım olarak dikkat çekiyor. Bu atölyeler, gençlerin yeteneklerini keşfetmelerine ve bilim dünyasına adım atmalarına olanak sağlayacak.

Proje kapsamında oluşturulan FETEMM atölyeleri, Ağrı ilinin gençlerine eğitimde yeni ufuklar açarken, ülkenin bilim ve teknoloji alanındaki geleceğine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız