- A + A
Haber Galerisi
Gençlerin Gözüyle Ardahan Foto safarisi Tamamlandı
Ardahan ilindeki tarihi, turistik ve doğal güzelliklerin tanıtılması amacıyla Serhat Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen "Gençlerin Gözüyle Ardahan" Foto Safari programı, yerel ve ulusal fotoğraf sanatçılarının katılımıyla tamamlandı. Program, Ardahan Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası ve FOTON Derneği işbirliğiyle gerçekleştirildi.
10.07.2023 14:41:47

Fotoğrafçılar, Ardahan'ın en güzel karelerini yakalamak için yoğun çaba sarf etti. Foto Safari Programı tamamlandıktan sonra, 15-30 yaş arası gençlerin katılımına açık olan fotoğraf yarışması başvuruları 14 Temmuz Saat 17.00'ye kadar kabul edilecektir.

Jürinin, Coşkun Aral, Tanın Helvacı, Cem Kıvırcık, Bünyamin Aygün, Mürsel Yağcıoğlu gibi fotoğraf sanatçılarından oluştuğu belirtilmiştir. Jüri, çekilen fotoğrafları değerlendirecektir.

Fotoğraf Yarışması ücretsiz olarak düzenlenmektedir. Birincilik Ödülü 7.500 TL, İkincilik Ödülü 5.000 TL, Üçüncülük Ödülü 2.500 TL ve Mansiyon Ödülü (3 Adet) 1.000 TL olarak belirlenmiştir.

Fotoğraf yarışması için başvurular aşağıdaki link üzerinden yapılabilmektedir:

https://forms.gle/4bPK7c82JrUiukXL6

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız