- A + A
Haber Galerisi
Iğdır'da Bölgesel Kalkınma Hamlesi İstişare Toplantısı Düzenlendi
Iğdır’da Serhat Kalkınma Ajansı, Iğdır Yatırım Destek Ofisi (Iğdır YDO) koordinasyonunda 5 Mart 2024 tarihinde "Bölgesel Kalkınma Hamlesi İstişare Toplantısı" düzenlendi. Iğdır ilindeki ilgili paydaşların katılımıyla gerçekleşen toplantıda, ilin kalkınmasına yönelik önemli istişarelerde bulunuldu.
06.03.2024 17:56:16

Toplantıda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bölgesel Kalkınma Hamlesi politikası ele alındı. Bu politika kapsamında, bölgenin kalkınmasında özel sektör yatırımlarının önemi vurgulandı. Kamu tarafından belirlenen politikalar ve stratejiler ışığında, özel sektör yatırımcılarının bölgenin potansiyeline erişebilmesi ve ihtiyaçlara uygun yatırımlar yapabilmesi için gerekli adımların atılması gerektiği vurgulandı.

Toplantıda ayrıca "Ürün Uzayı" çalışması ekseninde ilin güçlü yanları, geliştirilebilecek sektörler, pazar oluşturma ve kalifiye personel ihtiyacı gibi konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız