- A + A
Haber Galerisi
Iğdır'da Girişimcilik Ruhu Uyandı: İlham Veren Hikâyeler ve Projeler
Iğdır Üniversitesi ve Serhat Kalkınma Ajansı Iğdır Yatırım Destek Ofisi iş birliği ile 3-4 ve 11-12 Mayıs tarihleri arasında "Iğdır Girişimcilik Günleri" etkinliği düzenlendi. Dört gün süren etkinlikte, girişimciliğin önemi vurgulanırken, proje geliştirmeye yönelik atölyeler düzenlendi ve ilham verici başarı hikâyeleri anlatıldı.
18.05.2024 11:23:10

Etkinlikte çeşitli alanlarda çalışmaları bulunan girişimciler ve akademisyenler bir araya gelerek StartupCentrum platformu, girişimcilik kavramı, destekleyici kurumlar ve TÜBİTAK Bireysel Genç Girişim (BIGG) Programı gibi konularda katılımcılara bilgi verdi. Etkinliğe katılan 25 öğrenci, proje geliştirme atölyesinde bilgi ve becerilerini geliştirdi.

Girişimcilik Günleri, katılımcılara hem teorik bilgi hem de pratik beceriler kazandırarak, girişimcilik dünyasına daha hazırlıklı olmalarını sağladı. İlham verici başarı hikayeleri ve proje geliştirmeye yönelik atölyeler, girişimcilik ruhunu harekete geçirerek girişimcilik ekosisteminin gelişmesine katkı sağladı.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız