- A + A
Haber Galerisi
Iğdır ve Ağrı İllerinde Erasmus+ 2024 Proje Teklif Çağrıları Bilgilendirme Toplantıları Yapıldı
Kişilere yeni beceriler kazandırılmasını, aktiviteler yoluyla katılımcılık yaklaşımının yerleşmesini ve istihdam olanaklarının artırılmasını hedefleyen Erasmus + Programı 2024 yılı teklif çağrıları ilan edildi.
14.02.2024 15:52:51

Bu bağlamda, Serhat Kalkınma Ajansı Iğdır ve Ağrı Yatırım Destek Ofisleri koordinasyonunda Türkiye Ulusal Ajansı iş birliği ile 11-12 Ocak 2024 tarihlerinde Iğdır ve Ağrı illerinde “Erasmus+ Programı 2024 Çağrıları Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi.

Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapmakta olan öğretmenlere yönelik yapılan Erasmus+ Programı kapsamında programa yönelik genel bilgilendirme, okul eğitimi, mesleki eğitim, proje başvuru süreçleri hakkında detaylı bilgi paylaşımında bulunuldu.  Türkiye Ulusal Ajansı’ndan uzmanların yer aldığı toplantılarda iyi uygulama örneği projeler hakkında da katılımcılara bilgilendirme yapıldı.

Ajans bu faaliyet ile bölgede, Erasmus+ Programının içeriğinin ve bilinirliğinin arttırılmasını hedeflemiştir.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız