- A + A
Haber Galerisi
İSTANBUL 27. EMITT TURİZM VE SEYAHAT FUARI’NDA KARS KENTİ TANITILACAK
6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan ve dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda(EMITT) Kars standı yer alacak.
05.02.2024 11:45:19

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği mali işbirliği çerçevesinde finanse edilen, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından uygulanan Rekabetçi Sektörler Operasyonel Programı(CISOP) kapsamında Serhat Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen ‘Tarihi Kimliği ile Kars Kenti’ Projesi faaliyetleri kapsamında Kars Valiliği, Serhat Kalkınma Ajansı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Kars Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile 6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na(EMITT) katılım sağlanacak.

EMITT bu yıl farklı kıtalardan ve Almanya, Bulgaristan, Brezilya, Mısır, İran, Japonya, Kuzey Kıbrıs, Venezuela gibi birçok ülkeden 300’den fazla katılımcı firmayı ağırlayacak.

Bu sene fuara özel sektör ve kamu işbirliğiyle iddialı şekilde katılacak olan Kars, Doğu Ekspresi ile yakaladığı turizm ivmesini daha da artırmayı hedefliyor.

Tarihiyle, zengin kültürüyle, büyüleyici doğasıyla, kayak ile trekking gibi spor olanaklarıyla ve yerel lezzetleriyle Türkiye’nin en önemli turistik kentlerinden biri olan Kars hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler 6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda yer alan 8491 numaralı Kars tanıtım standını ziyaret edebilirler.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız