- A + A
Haber Galerisi
“Kars İçin Söyle”nin galası yapıldı
Serhat Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yürütülen “Kars İçin Söyle” filminin galası yapıldı.
07.01.2022 21:16:19

Kars’ın tarihi, kültürel ve turistik mekanlarının tanıtılması için hazırlanan “Kars İçin Söyle” projesinin hayata geçirilmesi için Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü  ile Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) arasında 2020 yılında sözleşme imzalanmıştı.  SERKA’nın Teknik Destek Programı kapsamında desteklediği projenin galası Kars Kale Kafe’de yapıldı. Galaya Serhat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Nurullah Karaca, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hayrettin Çetin, ses sanatçıları ile proje ekibi katıldı. Galada konuşan SERKA Genel Sekreteri Nurullah Karaca, kalkınma denilince ilk önce ekonomik kalkınmanın anlaşıldığını ancak sosyal kalkınmanın da çok önemli olduğunu vurguladı. Karaca, bu ve buna benzer projelerin illerin tanıtımına çok önemli katkılar sunduğunu ifade ederek, Kars’ın tanıtılması için hayata geçirilen “Kars İçin Söyle” projesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Projede Kars’ın tarihi, turistik ve doğal güzelliğe sahip mekanlarının tanıtılmasını sağlayan halk sanatçılarına plaket verildi. TRT Sanatçısı Selma Geçer ile diğer mahalli sanatçıların teşekkür plaketlerini Karaca ile Çetin takdim etti.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız