- A + A
Haber Galerisi
Kars, Tarihi ve Kültürel Zenginlikleriyle TTI İzmir Uluslararası Turizm Fuarı'nda Tanıtıldı
Kars Valiliği, Kars İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ile işbirliğiyle içerisinde Serhat Kalkınma Ajansı tarafından, 07-09 Aralık 2023 tarihlerinde TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi'nde yapılan tanıtım büyük ilgi gördü.
12.12.2023 15:52:03

Fuar’a, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti mali işbirliği çerçevesinde finanse edilen, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Operasyonel Programı ile desteklenen ve Serhat Kalkınma Ajansı’nın Tarihi Kimliğiyle Kars Kenti Projesi kapsamında katılım sağlandı.
Fuar, sektörün önde gelen profesyonellerini bir araya getirirken, oteller, bölgesel turizm organizasyonları, tur operatörleri, seyahat acenteleri, hava yolu şirketleri ve medya kuruluşları da etkinlikte yer aldı. Baltık mimarisi tarzında tasarlanan Kars standı ile Doğu Ekspres’i maketi oldukça beğeni toplarken Kars ilinin tarihi ve kültürel değerlerini tanıtmak için özel olarak hazırlanan broşürler ve tanıtım materyalleri ziyaretçilere ulaştırıldı.
Üç gün süren fuarda, Kars ilinin turizm potansiyeli aktif bir şekilde tanıtılırken, seyahat rotalarına Kars'ın da eklenmesi için tur operatörleri ile önemli görüşmeler gerçekleştirildi. Kars, ulusal ve uluslararası platformlarda turizm alanında daha geniş bir kitleye ulaşma hedefi doğrultusunda başarıyla temsil edildi.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız