- A + A
Haber Galerisi
Posof Fasulye Yetiştiriciliği Eğitimi Tamamlandı
T.C. Serhat Kalkınma Ajansı, Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen Genç İstihdamı teması kapsamında Posof İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliği ile 20-21-22 Eylül 2022 tarihlerinde Ardahan'ın Posof ilçesinde 18-34 yaş aralığında bulunan 20 gence 3 günlük Posof Fasulyesi Yetiştiriciliği Eğitimi verildi.
30.09.2022 09:03:22

Posof, Ardahan iline bağlı sebze, meyve üretimine elverişli bir iklimde bulunmaktadır, bu kapsamda tarım alanında verilecek eğitimlerle bereketli toprakların canlanmasını bilinçli üretim ile yüksek kaliteli ürün verimi alınması hedeflenmektedir, Serhat Kalkınma Ajansı ve Posof ilçe tarım ve orman müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen bu eğitim ile tarım alanında istihdamın arttırılması hedeflenmiştir.

Eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılara Serka tarafından katılım belgesi düzenlenerek 15kg Posof fasülyesi hediye edildi.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız