- A + A
Haber Galerisi
Serhat Kalkınma Ajansı ve Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Liseli Öğrencilere Yönelik Söyleşi
Ağrı'da Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) ve Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle, Mesleki ve Teknik Eğitim Liderler Programı kapsamında Ağrı'da lise öğrencilerine yönelik söyleşi düzenlendi.
25.12.2023 12:42:47

Ajansın 2023 Çalışma Programında yer alan Mesleki ve Teknik Eğitim Liderler Programı kapsamında Ağrı Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen söyleşide, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Sürdürülebilir Kalkınma 2023 Hedefleri İhtisas Komitesi Başkan Vekili ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Uluslararası Ofis Koordinatörü Doç. Dr. Barış Alpaslan, lise öğrenimi gören yaklaşık 500 öğrenciyle lisans burs olanakları hakkında bilgi verdi.

Söyleşide, lisans burslarının türleri, başvuru koşulları, başvuru süreci, burs miktarları ve burs veren kurumlar hakkında ayrıntılı bilgiler paylaşıldı. Alpaslan, öğrencilere burs başvurularında dikkat etmeleri gereken hususlar konusunda tavsiyelerde bulundu. Alpaslan söyleşide, lisans eğitimi ve mesleki kariyeri hakkındaki deneyimlerini de öğrencilerle paylaştı ve öğrencilere daha üniversiteye başlamadan hedeflerini belirlemelerini, hayallerinden asla vazgeçmemelerini söyledi.

Söyleşi sonunda Alpaslan, öğrencilerin kendisine yönelttiği soruları yanıtladı.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız