- A + A
Haber Galerisi
SERKA, Bölgesel Kalkınma Dergisi İçin Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi
Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA), Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğünün yayın organı olan Bölgesel Kalkınma Dergisinin bölgede tanınması için TRA2 Bölgesi (Ağrı, Ardahan, Iğdır, Kars) akademisyenlerine çevrimiçi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
22.01.2023 10:41:35

Yayın hayatına, öncü bir dergi olarak başlaması hedeflenen Bölgesel Kalkınma dergisinin bölgelerde tanıtılması ve akademik çalışmaların dergide değerlendirilmesini amaçlayan SERKA, 13 Ocak 2023 Cuma günü TRA2 Bölgesindeki üniversitelerden katılım sağlayan bir grup akademisyene,  bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Iğdır YDO Koordinatörü Ramazan Mutlu Doğaner’in moderatörlüğünde, Dr. Deniz Akkahve’nin sunumuyla gerçekleşen toplantıda, yılda 4 defa yayınlanması hedeflenen derginin vizyonu ve misyonu ve yayın kabul şartları konusunda katılımcılara bilgi verildi.

Bölgesel kalkınmayla ilişkili konularda akademik çevre ile kamu arasında köprü oluşturularak politika tasarım süreçlerinin daha etkin hale getirilmesi ve bu alanda akademik çalışmaların nitelik ve nicelik olarak artırılmasını hedefleyen Bölgesel Kalkınma dergisi için, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının çevrimiçi sistemi olan DergiPark üzerinden 2022 Ekim ayında makale kabulüne başlanmıştı.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız