- A + A
Haber Galerisi
Serka, Göle İlçesi Hayvan İşletmelerinin Taşıma Projesine Destek Verecek
Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürü tarafında Serhat Kalkınma Ajansına (SERKA) sunulan “Göle İlçesi Hayvan İşletmelerinin Taşıma“ Projesinin hayata geçirilmesi için sözleşme imzalandı.
28.10.2022 06:18:59

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2022 yılı Fizibilite Desteği (FZD) Programı kapsamında mali destek almaya hak kazanan “Göle İlçesi Hayvan İşletmelerinin Taşıma Projesi” başlıklı projenin sözleşmesi SERKA Genel Sekreteri V. Nurullah Karaca ve Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Fatih Cineviz’in katılımları ile imzalandı.. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından desteklenen bu proje ile, Ardahan İli Göle İlçesinde bulunan 179 adet büyükbaş hayvancılık işletmelerinin yeni yerleşim alanına taşınmasına yönelik fizibilite çalışması yapılarak daha sonra yatırım projesiyle Göle İlçesi’nin hayvancılık üssü haline getirilmesi, mahallelerde bulunan hayvancılık işletmelerinden kaynaklı sorunların çözüme kavuşturulması ve sosyo-ekonomik yönden gelişim potansiyelinin ortaya çıkarılması ve artırılması amaçlanmaktadır.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız