- A + A
Haber Galerisi
SERKA, İstanbul'da İş İnsanlarına Ağrı İli Yatırım Olanaklarını Tanıttı
Ağrı Valiliği himayelerinde Serhat Kalkınma Ajansı, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası, Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Ağrı ilinde potansiyel barındıran yatırım alanları ve devlet desteklerinin anlatıldığı ‘Ağrı İli Yatırım ve Tanıtım Programı’ toplantısı Hilton İstanbul Bomonti Otel’de gerçekleştirildi.
18.11.2023 23:27:52

Programa; Ağrı Valisi Sn. Mustafa KOÇ, Ağrı Belediye Başkanı Sn. Metin KARADOĞAN, Ağrı Milletvekili Sn. Ruken KİLERCİ, TBMM 22. ve 23. dönem Ağrı Milletvekili Sn. Cemal KAYA, SERKA Genel Sekreteri Nurullah KARACA, ATSO Başkanı Sn. Saim ALPASLAN, DTSO Başkanı Sn. Cemal CAN ve iş insanları katılım sağladı.

IC Holding Yönetim Kurulu başkanı Sn. İbrahim ÇEÇEN’in ev sahipliği yaptığı toplantıda;    olası yatırım alanlarının yanında özellikle tekstil sektörünün gelişmesi, üretim ve istihdam kapasitesinin arttırılmasına yönelik öneriler görüşüldü. Ağrı İl Özel İdaresi tarafından yapılan Merkez ve Patnos tekstil fabrikaların tanıtımı yapıldı. Çalışan ve Üreten Gençler Programı kapsamında Doğubayazıt Tekstil Zinciri, Eleşkirt Tekstil Zinciri, Tutak Tekstil Zinciri projeleri ve tahsis koşullarına ilişkin bilgiler verildi.

Protokol konuşmalarının ardından Ağrı tanıtım filmi gösterildi. SERKA tarafından hazırlanan Ağrı İli yatırım ve tanıtım sunumu ile devam eden programda program soru cevap bölümü ile sona erdi.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız