- A + A
Haber Galerisi
SERKA, İstanbul'da İş İnsanlarına Iğdır İli Yatırım Olanaklarını Tanıttı
Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA), Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü ve Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen “Iğdır İli Yatırım ve Tanıtım Bilgilendirme Toplantısı” İstanbul’da düzenlendi.
16.10.2023 09:13:19

Iğdır’ın yatırım imkanları, potansiyeli ve bölgesel teşvikleri ile ilgili bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıya; Vali Ercan Turan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak, Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kamil Arslan, SERKA Iğdır Koordinatörü Ramazan Doğaner, Iğdır Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Hakan ARAS kurum ve kuruluş yetkilileri ve iş insanları katıldı. Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yatırım ve tanıtım programı hakkında Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından hazırlanan tanıtım videosu ile başlayan program, konuşmaların yapılmasıyla devam etti.

Programın açılış konuşmasını yapan Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kamil Arslan, Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgiler verdi. Programda konuşma yapan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak, “Hayalleriyle Iğdır’a yatırım yapan yatırımcılarımıza, yatırımcılarımıza her türlü kolaylığı sağlayan ve devletimizin politikasını en iyi şekilde yansıtan bürokratlarımızla birlikte emeği olan herkese çok teşekkür ederim.” dedi. Vali Ercan Turan, Iğdır’ın hızla gelişen ve büyüyen bir şehir olduğunu ifade ederek konuşmasına başladı. Iğdır’ın fırsatlar şehri olduğunu ve potansiyelinin yüksek olduğunu belirten Vali Turan, Zengezur Koridoru’nun şehrimize büyük katkı sağlayacağını ve koridorun açılmasıyla birlikte şehrimizin lojistik merkezi olacağını söyledi. Konuşmasına Hz. Ali’nin “Gözü olana gün ışımıştır.” sözleriyle devam eden Vali Turan, “Türkiye için, Iğdır için gün ışımıştır.” dedi. Program soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız