- A + A
Haber Galerisi
SERKA, Kafkas Arı Ürünleri İşleme ve Paketleme Tesisine Destek Verecek
Ardahan’da bulunan Kafkas Arısı Üretim, Eğitim ve Gen Merkezi Müdürlüğü tarafında Serhat Kalkınma Ajansına (SERKA sunulan “Arı Ürünleri İşleme ve Paketleme Tesisi “ Projesinin hayata geçirilmesi için sözleşme imzalandı.
17.10.2022 08:26:25

Kafkas Arısı Üretim, Eğitim ve Gen Merkezi’nin, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2022 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında SERKA’ya sunduğu “Arı Ürünleri İşleme ve Paketleme Tesisi” projesi hayata geçiriliyor.

Söz konusu Program kapsamında destek almaya hak kazanan projenin sözleşmesi, SERKA Genel Sekreteri Nurullah KARACA ile Kafkas Arısı Üretim, Eğitim ve Gen Merkezi Müdürü Sinan Aydın tarafından imzalandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından desteklenen bu proje ile, Ardahan Arı ürünlerinin marka gücü artacak, pazarlama ve paketlemedeki sorunları ortadan kalkacaktır. Ayrıca, Coğrafi İşaretli Ardahan Çiçek Balı dışında propolis, arı sütü, perga, apilarnil, polen gibi arı yan ürünlerinin de belli standartlarda üretilerek ekonomiye kazandırılması ve piyasadaki bu ürünlere yönelik talebin karşılanması hedeflenmektedir.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız