- A + A
Haber Galerisi
SERKA, Kariyer Fuarı’nda üniversitelilerle buluştu
Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA), bu yıl üçüncüsü düzenlenen Doğu Anadolu Kariyer Fuarı’na katılarak üniversiteli gençlerle buluştu.
10.03.2022 10:47:36

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonuyla 2019 yılında başlatılan bölgesel kariyer fuarlarının üçüncüsü bu yıl Erzurum’da yapıldı.  Atatürk Üniversitesi ev sahipliğinde Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde yapılan 3.Doğu Anadolu Kariyer Fuarı’na Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, DAP, TSE, KOSGEB, TÜBİTAK, Serhat Kalkınma Ajansı ile Doğu Anadolu’daki kalkınma ajansları ile bölge üniversiteleri katıldı. Fuara katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı kurum ve kuruluşlar, üniversiteli gençlere kariyer fırsatları konusunda bilgi verdi. SERKA personelleri, Ajans standını ziyaret eden üniversiteli gençlere kurumun görevleri, faaliyetleri, iş imkânları ve Ulusal Staj Programı hakkında bilgilendirme yaptı. “Yetenek Her Yerde” temasıyla açılan fuara, üniversiteler, kalkınma ajansları, şirketler ve çeşitli kurum ve kuruluşlardan oluşan toplam 440 stant ile katılım sağlandı. Akademisyenler, başarılı iş ve bilim insanlarının yanı sıra kurum yöneticileri ve alanında uzmanların konferans verdiği fuara, öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız