- A + A
Haber Galerisi
SERKA Kent Kimliğine En Fazla Değer Katan Kalkınma Ajansı Seçildi
Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA), Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü’nün değerlendirme sonucunda “Kent Kimliğine En Fazla Değer Katan Kalkınma Ajansı” seçildi. SERKA adına başarı sertifikasını Genel Sekreteri Nurullah Karaca Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Ahmet Şimşek’ten aldı.
24.01.2024 20:05:17

TRA2 (Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinden oluşan) Bölgesinde faaliyet gösteren SERKA Ağrı ilinde Taşlıçay Deresi Rekreasyonu ve Benim Mahallem Benim Parkım projeleri Ardahan ilinde Kür- Kale Rekreasyonu ve Kültür, Doğa, Turizm Üçgeninde Yaşam Vadisi projeleri Iğdır ilinde Soykırım Anıtının Restorasyon Çevre Düzenlemesi, Haydar Aliyev Park Peyzaj ve Iğdır SERKA İle Yeşilleniyor projeleri Kars ilinde Kars Bedesteni ve Konakları ile Turizm Alanları Hayat Buluyor, Kars Çayı ve Çevresi Düzenleniyor Turizm Hayat Buluyor ve Tarihi Kimliğiyle Kars Kenti projeleri gibi birçok proje ile il ve ilçelerin kent kimliğine değer katmıştır. Kalkınma Ajansları içerisinde kent kimliğine en fazla değer katan Ajans olarak seçilmek Ajansın Bölge illerine kattığı değerin bir teyidi olarak görülmekte olup bu başarı sadece Ajansın değil projelerin hayata geçirilmesinde katkıları olan paydaşların da başarısıdır.  Ajans olarak kent kimliğine değer katmaya devam edeceğiz.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız