- A + A
Haber Galerisi
SERKA’nın Genç İstihdamı Teması Kapsamında Düzenlediği Eğitim Faaliyeti Tamamlandı
Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA), Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve İbrahim Çeçen Vakfı ile işbirliği yaparak Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Turizm Meslek Yüksekokulu öğrencilerine, mesleki bilgi ve beceri seviyelerinin artırılması amacıyla çeşitli eğitimler düzenledi.
04.11.2022 09:01:52

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğünce 2022 ve 2023 yılları teması olarak “Genç İstihdamı” belirlenmiş olup bölgede genç istihdamının artırılması ve genç girişimciliğin sağlanması amacıyla, Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Turizm Meslek Yüksekokulu öğrencilerine mesleki bilgi ve beceri seviyelerini arttırılması, sektörde daha kolay iş bulabilme olanaklarının sağlanması amacıyla iletişim ön büro, servis, kat hizmetleri konularında 5 gün süren eğitimler verildi. Eğitim sonunda programı başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifika takdim edildi. 

Aynı program kapsamında Ağrı’da göreve başlayacak 120 aday öğretmene de mesleki becerilerinin geliştirilmesi, öğrencilerle ve velilerle daha sağlıklı iletişim kurabilmelerinin sağlanması amacıyla etkili iletişim eğitimi verildi.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız