- A + A
Haber Galerisi
SERKA Yönetim Kurulu Iğdır’da Toplandı
Serhat Kalkınma Ajansının (SERKA) Yönetim Kurulu Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Ağrı Valisi Dr. Osman Varol başkanlığında Iğdır’da yapıldı.
20.12.2022 16:58:39

Iğdır Valiliği toplantı salonunda düzenlenen toplantıda, Ajansın faaliyet yürüttüğü Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinde mali destek programları kapsamında uygulanmakta olan projelerin durumları, 2023 yılı Fizibilite Desteği Programı ve Teknik Destek Programı destek bütçeleri görüşülerek karara bağlandı.

Ayrıca, SERKA tarafından hazırlanmakta olan 2024-2028 Bölge Planı içeriği ve çalışmanın mevcut süreci konusunda Yönetim Kurulu bilgilendirildi.

Toplantıya, Yönetim Kurulu Başkanı Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Yönetim Kurulu Başkan Vekili,  Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili H. Engin Sarıibrahim, Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ağrı İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Alkan, Iğdır İl Genel Meclisi Başkanı Özlem Torzuk, Kars İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı, Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kamil Arslan ile SERKA Genel Sekreteri Nurullah Karaca katıldı.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız