- A + A
Haber Galerisi
2. AĞRI TANITIM GÜNLERİ ANKARA’DA DÜZENLENDİ
Ağrı Valiliği koordinasyonunda 14-17 Şubat 2019 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen 2. Ağrı Tanıtım Günlerine Ağrı Valiliği, Ağrı Belediyesi, SERKA, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu, Kaymakamlıklar ve ilçe belediyeleri katılım sağladı.
19.02.2019 16:56:04

14 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirilen açılışa, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, IC Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı, çok sayıda milletvekilleri ve Ağrılı vatandaşları katılım sağladı.

Tanıtım günleri boyunca, açılan stantlarda Ağrı’nın yöresel, turistik ve kültürel değerlerinin tanıtımı yapıldı. Ayrıca bu etkinliğe, ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği gözlemlenmiştir.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız