- A + A
Haber Galerisi
Bölgemizde Mesleki Eğitime Ajans Katkısı
Genel Sekreterimiz Dr. İbrahim Taşdemir, Ajans desteğimiz ile Göle Kazım Karabekir Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yürütülen “Nitelikli Genç Nesil ile Ardahan Gelişiyor” adlı projenin açılış programına katıldı.
29.06.2021 11:01:02

Ajansımızca, Göle İlçe Milli Milli Müdürlüğünün projesine sağlanan destek ile ilçede bulunan Kazım Karabekir Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Mobilya ve Elektrik Atölyelerinin makine ekipman altyapısı modernize edildi.

Açılış programı yönetim Kurulu Üyemiz Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Göle Kaymakamı Haluk Koç, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut ve Göle İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Özalp’ın katılımı ile gerçekleşti.

Açılışta konuşan Ardahan Valisi Hüseyin Öner ve Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay mesleki eğitimin önemine değinerek proje ile Göle ilçesinde mesleki eğitim altyapısına önemli katkı sağlandığı vurguladı, Ajansımız ve Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından atölyeler katılımcılar ile birlikte gezilerek teknik personelden proje kapsamında sağlanan makine ekipman hakkında bilgi alındı.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız