- A + A
Haber Galerisi
“Doğada Huzur, Sporda Hayat Var”
Serhat Kalkınma Ajansı’nın (SERKA) desteğiyle Iğdır’da çocuk ve gençlerin farklı sportif, sosyal ve kültürel etkinlikleri gerçekleştirmeleri amacıyla “Doğada Huzur, Sporda Hayat Var” projesi hayata geçiriliyor.
28.12.2020 16:08:53

SERKA’nın 6. Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında mali destek almaya hak kazanan Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün “Doğada Huzur, Sporda Hayat Var” projesinin sözleşmesi SERKA Genel Sekreteri İbrahim Taşdemir ile İl Müdürü Gökhan Yavaşer tarafından imzalandı.  Proje, Iğdır’daki gençler ve çocuklar için farklı sportif, sosyal, kültürel ve eğitsel etkinliklerin gerçekleştirilebileceği mekanlar oluşturmayı, spor alışkanlıklarının arttırılarak spor kültürünü yaygınlaştırmayı ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını amaçlıyor. İki yılda tamamlanması hedeflenen proje kapsamında, il merkezinde mevcut olan spor sahasının etrafına tartan pist yapılarak yöre halkının ve özellikle çocuk ve gençlerin hizmetine sunulacak. Projenin tamamlanmasıyla çocuk ve gençlerin psikomotor gelişiminin sağlanması ve sosyal uyumu arttırarak arkadaşlık ilişkilerinin güçlendirilmesi hedefleniyor. Çocuk ve gençlerin sosyal hayatlarını renklendirmek için mevcut olan sahanın yanına, ip parkuru, kaykay parkı, açık hava gençlik tiyatro amfisi, atletizm pisti, tırmanma duvarı, bilardo salonu ile mobil salto trambolin parkı yapılacak. 

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız