- A + A
Haber Galerisi
Meslek Lisesi öğrencileri ustaları ziyaret etti
Serhat Kalkınma Ajansı’nın (SERKA) Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü’yle yaptığı işbirliği kapsamında, mesleki ve teknik liselerde okuyan 20 öğrenci, işletmelerdeki ustaları ziyaret ederek meslekleri hakkında bilgi aldı.
06.12.2019 16:55:24

Mesleki ve teknik eğitim faaliyetleri kapsamında SERKA’nın başlattığı eğitimler Kars’ta da devam ediyor. Kars Gazi Ahmet Muhtarpaşa Anadolu Lisesi ve Haydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 20 öğrenci, SERKA Kars Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Barış Ayhan ve öğretmenleriyle birlikte yedi işletmeyi ziyaret etti. Usta-Çırak ve Sanayici-Mezun faaliyetleri için Kars Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tarım makinaları, süt ürünleri işletmeleri, mobilya ve otomotiv sektöründe hizmet gösteren yedi işletmeyi gezen öğrenciler, üretim süreçlerini yerinde gördü. Ustalar, çalışma koşulları ve iş süreçleri hakkında öğrencilere bilgi verdi. SERKA’nın başlattığı mesleki ve teknik eğitim faaliyetleri devam edecek.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız