- A + A
Haber Galerisi
Serhat illeri Kocaeli’de tanıtıldı
Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Kars Ardahan Iğdır Vakfı’nın (KAI) Kocaeli Şubesi’nce düzenlenen Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri’nde üç ilin yöresel ürünlerini tanıttı.
22.11.2019 11:01:04

KAI Vakfı Kocaeli Şubesi tarafından organize edilen 1. Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri etkinliği, Kocaeli İnterteks Uluslararası Fuar alanında yapıldı. Fuara, Serhat Kalkınma Ajansı’nın yanı sıra Kocaeli, Kars, Ardahan ve Iğdır illerindeki kamu kurum ve kuruluşları ile özel firmalar katıldı. Dört gün süren tanıtım günleri etkinliğinde, bölge illerinin yöresel ürünleri tanıtıldı. Fuarı ziyaret eden yaklaşık 50 bin kişiye Kars Kaşarı, çeçil peyniri, Ardahan Çiçek Balı, Iğdır Kayısısı ile bu illerdeki yöresel mutfağın ürünleri ikram edildi. Katılımcılar halk oyunları gösterisi ve aşık atışmaları eşliğinde stantları gezdi. SERKA personeli tarafından fuar ziyaretçilerine üç ilin kültürel, tarihi ve turistik yerlerinin tanıtıldığı broşür ve kitap dağıtıldı. Etkinlikte çok sayıda siyasetçi, bürokrat ve iş adamı, SERKA standını ziyaret etti. Tanıtım Günleri etkinliğine Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, 65.Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ilçe belediye başkanları ile üç ilden giden kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız