- A + A
Haber Galerisi
SERKA Yönetim Kurulu Ardahan’da toplandı  
Serhat Kalkınma Ajansı’nın (SERKA) 78.Yönetim Kurulu Toplantısı, Kars Valisi Türker Öksüz başkanlığında Ardahan’da yapıldı.
12.04.2021 20:22:51

Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinde faaliyet yürüten Serhat Kalkınma Ajansı’nın 78.Yönetim Kurulu Toplantısı Ardahan Üniversitesi Rektörlük toplantı salonunda yapıldı. Toplantıda Ajansın 2021 yılında uygulayacağı mali destek programlarıyla ilgili konular ele alındı. Ajansın 2020 yılındaki yıllık faaliyet raporu ve 2021 yılı çalışma programı yönetim kuruluna sunuldu. SERKA Yönetim Kurulu dönem başkan vekili Kars Valisi Türker Öksüz başkanlığında yapılan toplantıya Ağrı Valisi Osman Varol, Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ağrı İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Alkan, Iğdır İl Genel Meclisi Başkanı Özlem Tozluk, Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kamil Arslan, Kars İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı, Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu ve SERKA Genel Sekreteri İbrahim Taşdemir ile birim başkanları katıldı.

 

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız