- A + A
Haber Galerisi
Vali Öksüz şehit aileleriyle bir araya geldi
Kars Valisi Türker Öksüz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen organizasyonda şehit yakınlarıyla bir araya geldi.
11.03.2020 16:01:19

Vali Öksüz, Kars Valiliği’nin organize ettiği ve Serhat Kalkınma Ajansı ile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla düzenlenen yemek programında şehit yakınlarıyla bir araya geldi. Programa, Kars Valisi Türker Öksüz, 14. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı ile kurum amirleri katıldı. Kur’anı-Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Vali Öksüz, “Aziz şehitlerimizin emaneti olan şehit anaları ve yakınları ile 8 Mart Kadınlar Günü vesilesiyle bir arada olmaktan, aynı sofrayı paylaşmaktan, büyük bir onur duyuyorum” dedi. Şehit aileleriyle ilgili meseleleri titizlikle takip ettiklerini belirten Vali Öksüz, şöyle konuştu: “Bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimize, özellikle şehit anaları başta olmak üzere onların yakınlarına hizmetkâr olmak herkesin boynun borcudur. Sizler aziz şehitlerimizin, devletimize ve bizlere emanetisiniz. Hiç şüpheniz olmasın ki bizler bu emanetlere kanımızın son damlasına kadar sahip çıkacağız. Bizler, her zaman sizlerin derdine derman olmaya, sıkıntılarınıza çözüm üretmeye, hüzün ve sevinçlerinizi paylaşmaya hazırız. Valilik olarak sizlerle ilgili her meseleyi ve sizlerin taleplerini kendi meselemiz bilip, yakından takip etmeye çalışıyoruz. Tüm kurum, kuruluşlarımız ve imkânlarımızla yanınızda  olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Ebediyete intikal eden bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle anarken, sevginin, fedakârlığın, vakarın, sabrın sembolü olan siz değerli şehit yakını kadınlarımızın kadınlar gününü en kalbi duygularla kutluyorum.”

Yemek sonrası şehitler için dualar okundu ve Vali Öksüz tarafından şehit çocuklarına hediyeler verildi. Vali Öksüz daha sonra şehit ailelerinin sorun ve taleplerini dinledi.

 

 

Bu kuruluşun Aydınlatma Metni, Kişisel Veri İşleme ve Koruma, Ticari Elektronik İleti İzni, Kişisel Veri Saklama ve İmha ve KVKK Hak Bildirgesi metinleri hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız